За Walltopia Day Camp

Лятната ваканция за мнозина е вече факт, а това означава, че ние от WALLTOPIA сме подготвили страхотна Лятна Занималня.Комбинираме множество занимания на открито, спорт, страхотни игри, интерактивна образователна програма и разбира се, катерене, за да направим ванакцията на Вашето дете забавна и полезна. Работим за това децата да бъдат щастливи, здрави и усмихнати и да им гарантираме едно незабравимо лято, изпълнено с приключения в Walltopia.WALLTOPIA DAY CAMP е подходящ за деца от 5 г. до 12 г.

Какво ще правим?

Работилница за сапуни

Работилничка в света на сапунените мехури! Приготвянето на сапун може да е вълнуващо хоби или професия. Приятно занимание за вашите деца, където те ще се учат да съчетават аромати, цветове и ще бъдат малки дизайнери на техните сапуни.

Катерене
за деца

Катеренето е много естествен начин за придвижване за децата и наред с пълзенето още в първите години децата се научават да се катерят. Нашите дневни активности включват катерене на аутобилеи по високите стени, занимания по боудър катерене и усвояване на възли.

Посещение
на музей

Всяка седмица ще водим малките уолтопци в музей. Предвидени са посещения в Музейко, Национален Природонаучен Музей, Национален Политехнически Музей, Музей Земята и Хората.

"Време
за герои"

Четене, разказване и слушане на познати и непознати приказки, изиграване на приказни сюжети и преобразяване в любими приказни герои, запознаване с биографиите на известни личности от сферата на литературата, изкуството, спорта и политиката, вдъхновяващи събития и среща с известни личности.

Темата
на деня

В темата на деня, всеки ден ще се правят различни теми с децата. Ще разискваме теми в зависимост от съответния ден, ако има някакво историческо събитие в него. Ще насърчаваме децата да предлагат теми и ще ги дискутираме.

"Арт Работилничка"

Моделиране с пластилин, рисуване на керамични фигурки, боядисване, различни апликации, изработване на глинени фигури.

STEAM програма

STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics) програмите ни стимулират както мозъчната активност, така и тази на мускулите. Тези програми са съобразени с оборудването в Walltopia Climbing Center, с чиято помощ децата експериментират и учат по един нов и забавен начин.

Кулинарна академия

Изработване на кулинарни изкушения , пица, сладкиши, сандвичи, кремове.

Как протича един типичен ден от Walltopia Day Camp?

Седмично меню

Колко струва?

Цена на ден 32.00 лв.
Седмичен пакет (5 поредни дни) 144.00 лв.
Месечен пакет (4 последователни седмици) 537.00 лв.
Топъл обяд + следобедна закуска 9.00 лв.
Отстъпки: 15 % за второ дете от семейство (отстъпката не важи за обедното меню)

Как да направя записване?

Участието в Walltopia Day Camp става:

  • с онлайн резервация
  • с резервация на телефон 088 8038835,
    най-късно до 17:00 часа на предходния ден.

За да бъде гарантирана Вашата резервация, тя трябва да бъде заплатена предварително на място, чрез epay.bg или по банков път.

Важно

Моля, запознайте се с формулярите по-долу и попълнете тези от тях, които е необходимо!

Намерете ни

Работно време

Делнични дни: 07:00 – 23:00 h
Почивни/празнични дни: 10:00 – 22:00 h